-28%

24 de ore în pielea unui doctor

Preț special 26,57 RON Preț standard 36,90 RON
în stoc
EAN:
24 de ore în pielea unui doctor
Colecția:
Scurtă descriere:
Această carte interactivă, cu cititorul în rolul personajului principal, este dedicată familiarizării copiilor cu vizitele la doctor.
Icon Etichetă Descriere Tip Descărcați
PDF 24 DE ORE ÎN PIELEA UNUI DOCTOR pdf Descărcați

Fuguța, te așteaptă pacienții!

Această carte interactivă, cu cititorul în rolul personajului principal, este dedicată familiarizării copiilor cu tot ceea ce înseamnă vizite la doctor și proceduri medicale.

Zece pacienți ajung la secția Primiri Urgențe cu afecțiuni precum apendicită, gripă, fracturi, amnezie, boli contagioase și altele. Iar medicul care îi va trata este nimeni altul decât micul cititor! Pe parcursul gărzii de 24 de ore urmează să stea de vorbă cu fiecare dintre ei, să-i examineze, să le pună un diagnostic și să-i trateze. Cititorul trăiește intens această aventură la finalul căreia va simți mulțumirea de a le fi redat sănătatea pacienților săi.

Bogat ilustrată și ingenios concepută, cartea surprinde o experiență completă în lumea enigmatică a medicinei de urgență. Este presărată cu activități captivante inspirate din fascinanta viață medicală, recreând în mod realist atmosfera palpitantă a unei gărzi în spital. Ilustrațiile amuzante și dinamice cuprind detalii care stimulează atenția.

Povestea se țese în jurul ideii că doctorul este un detectiv de boli. Analizele, radiografiile, ecografiile și fișele medicale funcționează ca niște indicii cu ajutorul cărora micul medic va rezolva cazurile. De aceea, cititorul va fi fascinat de această misiune în spital ca de o carte cu detectivi și investigații misterioase!

În același timp, va descoperi în amănunt cum funcționează lucrurile într-un spital, cu ce se ocupă diverși specialiști și în ce constau investigațiile medicale. Va deprinde o serie de noțiuni fascinante despre corpul uman. Astfel, va realiza o dată în plus cât de important este să ne protejăm sănătatea și să ne adresăm doctorului la nevoie, fără niciun fel de teamă.

Mai multe informații
EAN: 24 de ore în pielea unui doctor
Autor(i): Pascal Prévot
Colecția: -- Select --
Editura Galaxia Copiilor
Data apariției 9 iun. 2021
Traducător(i): Liliana Urian
Ilustrator(i): Oana Bădică
Pagini: 48
Format: 23.5 x 30 cm
Copertă: Flexibila
Interior: MIxt
Legătorie: Broșată
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produs24 de ore în pielea unui doctor
Icon Etichetă Descriere Tip Descărcați
PDF 24 DE ORE ÎN PIELEA UNUI DOCTOR pdf Descărcați