-40%

Bravelands – Eroii savanei. Vol. II: Codul Onoarei

Preț special 25,74 RON Preț standard 42,90 RON
în stoc
EAN:
978-606-796-094-5
Colecția: Bravelands
Autor(i): Erin Hunter
Scurtă descriere:
Celor 3 eroi neobișnuiți Viteaz, Cer și Ghimpe le revine misiunea de a restabili pacea în Ținuturile Neînfricaților.
Icon Etichetă Descriere Tip Descărcați
PDF BRAVELANDS – EROII SAVANEI. VOL. II: CODUL ONOAREI - răsfoiește online pdf Descărcați

A doua parte a misterioaselor aventuri din savană

În cea mai nouă serie Fantasy semnată de Erin Hunter, celor 3 eroi neobișnuiți Viteaz, Cer și Ghimpe le revine misiunea de a restabili pacea în Ținuturile Neînfricaților.

În savană, fiecare zi este senină și frumoasă. Razele aurii de lumină, cerul de un albastru nemărginit, coroanele acaciilor și ierburile înalte se află într-un echilibru permanent. Însă viețile locuitorilor acestui tărâm sunt marcate de haos. Codul după care se ghidează toate viețuitoarele savanei a fost încălcat. Marea Mamă a fost ucisă. Minciunile, comploturile și luptele pentru putere reprezintă acum regula în Ținuturile Neînfricaților. Savana tânjește după pace…

În acest peisaj tulburător, își duc traiul trei eroi tineri care trec prin momente de cumpănă: un babuin care își înfruntă destinul, un elefant nesigur pe menirea sa și un leu hotărât să intre în luptă.
Babuinul Ghimpe Frunză-Mijlocie din Ceata Pădurii Luminoase descoperă un secret teribil. Cineva foarte apropiat și extrem de puternic se face vinovat de actul de trădare care a cutremurat Ținuturile Neînfricaților.
Tânărul leu Viteaz așteaptă un moment prielnic pentru a răzbuna moartea tatălui său. Între timp, îndură tot mai greu accesele de tiranie ale conducătorului haitei din care face parte.
Tânăra femelă de elefant Cer are darul de a citi oaselor animalelor care au pierit. Acum, caută cu disperare un semn care să i-l reveleze pe adevăratul Mare Părinte al savanei.

Cărările lui Ghimpe, Viteaz și Cer se vor intersecta de multe ori. Adevărata provocare este să găsească rezolvarea problemelor care îi frământă, înainte ca echilibrul fragil al Ținuturilor Neînfricaților să fie distrus pentru totdeauna.

„Personaje complexe, o intrigă captivantă, o lume bogată în mitologie și un decor de o frumusețe care taie răsuflarea cititorului. O poveste sălbatică și fascinantă!” – Kirkus Reviews

Mai multe informații
EAN: 978-606-796-094-5
Autor(i): Erin Hunter
Colecția: Bravelands
Editura Galaxia Copiilor
Data apariției 3 oct. 2020
Traducător(i): Gabriel Tudor
Ilustrator(i): Oana Bădică
Pagini: 400
Format: 13 x 20 cm
Copertă: Flexibila
Interior: Alb-negru
Legătorie: Broșată
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBravelands – Eroii savanei. Vol. II: Codul Onoarei
Icon Etichetă Descriere Tip Descărcați
PDF BRAVELANDS – EROII SAVANEI. VOL. II: CODUL ONOAREI - răsfoiește online pdf Descărcați
Upsell Products