-40%

Cartea 21 Pisicile Războinice. Șoaptele Nopții

Preț special 25,74 RON Preț standard 42,90 RON
în stoc
EAN:
978-606-796-093-8
Autor(i): Erin Hunter
Scurtă descriere:

Al treilea volum din noua serie Pisicile Războinice este dedicat crâncenei confruntări dintre Cei Trei și Războinicii Pădurii Întunecate.

Icon Etichetă Descriere Tip Descărcați
PDF Cartea 21 Pisicile Războinice. Șoaptele Nopții - răsfoiește online pdf Descărcați

Aventurile fantastice continuă Sub semnul stelelor

Al treilea volum din noua serie Pisicile Războinice este dedicat crâncenei confruntări dintre Cei Trei și Războinicii Pădurii Întunecate.

Aspectul înspăimântător al naturii este reprezentativ pentru atmosfera din clanurile de pisici sălbatice. Înfășurate în fuioarele alburii ale norilor, stelele și-au pierdut strălucirea. Crengile desfrunzite pare că zgârie cerul întunecat. Vântul străbate întreg luminișul. Tufișurile se înclină și foșnesc, ca agitate de o haită de lupi. Zăpada a cucerit teritoriile de lângă lac. Frigul înțepător și natura potrivnică îngreunează accesul pisicilor la pradă. Mai mult decât atât, acestea se confruntă cu o molimă periculoasă.

Dar adevăratul pericol izvorăște din intențiile malefice ale Războinicilor Pădurii Întunecate. Aceștia alimentează conflictele, iar ura dintre pisici se întețește. Nu mai durează mult până să ajungă la punctul de fierbere relațiile dintre cele 4 clanuri. Viețile tuturor sunt amenințate, însăși supraviețuirea clanurilor fiind pusă sub semnul întrebării.

În acest context, planurile lui Stea de Tigru funcționează de minune. Pană de Gaiță, Flacără de Leu și Labă de Turturea sunt singurii care conștientizează amploarea pe care o are puterea lui distructivă. Până și Labă de Iederă, sora lui Labă de Turturea, se află sub influența lui. Din cauză că se simte datoare să demonstreze că este o războinică la fel de curajoasă ca sora ei, s-a alăturat armatei acestuia.

Adevărul este că Cei Trei nu pot lupta singuri împotriva războinicilor întunecați. Destinul le va scoate în cale aliați, dar și trădători. Un personaj important își va pierde viața înainte de vreme, schimbând soarta clanurilor pentru totdeauna.

„O carte plină de suspans, pentru toți cei care se întreabă ce visuri de grandoare nutrește motănelul de pe preșul de la ușă.” - Publishers Weekly

„După ce citești Pisicile Războinice, nu mai ai încredere nici măcar în Motanul Încălțat.” - Kirkus Review

Din seria Sub semnul stelelor fac parte cărțile:
XIX – Al Patrulea Ucenic
XX – Ecouri pierdute
XXI – Șoaptele nopții
XXII – Semnul Lunii
XXIII – Războinicul Uitat
XXIV - Ultima Speranță

Mai multe informații
EAN: 978-606-796-093-8
Autor(i): Erin Hunter
Colecția: Pisicile Razboinice
Editura Galaxia Copiilor
Data apariției 2 oct. 2020
Traducător(i): Carmen-Iulia Bourceanu
Ilustrator(i): Oana Bădică
Pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Copertă: Flexibila
Interior: Alb-negru
Legătorie: Broșată
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCartea 21 Pisicile Războinice. Șoaptele Nopții
Icon Etichetă Descriere Tip Descărcați
PDF Cartea 21 Pisicile Războinice. Șoaptele Nopții - răsfoiește online pdf Descărcați
Upsell Products