-10%

Cartea 8 Supraviețuitorii. În toiul nopții

Preț special 31,41 RON Preț standard 34,90 RON
în stoc
EAN:
Cartea 8 Supraviețuitorii. În toiul nopții
Autor(i): Erin Hunter
Scurtă descriere:
Noul volum îi va lua prin surprindere pe fanii seriei cu întâmplări misterioase și răsturnări de situație.

Câinii supraviețuitori se întâlnesc cu noi provocări

Cartea a VIII-a îi va lua prin surprindere pe fanii seriei cu întâmplări misterioase și răsturnări de situație petrecute la adăpostul întunericului.

În lumea câinilor, Marele Mârâit reprezintă momentul zero al unei noi etape. Un cutremur devastator a dus la dispariția oamenilor, iar câinii supraviețuitori ai cataclismului sunt nevoiți să se adapteze condițiilor dure. Așa începe povestea lui Norocel, un Câine Singuratic pe care destinul l-a adus apoi în poziția de lider al Haitei Sălbatice, sub numele de Beta. Treptat, i s-au alăturat și alte personaje-cheie, iar împreună au transformat Supraviețuitorii într-una dintre cele mai îndrăgite serii semnate de Erin Hunter.

În acest punct al aventurii, neînțelegerile din Haită sunt tot mai mari. Furtuna pe de o parte, Alfa și Beta pe de altă parte, au o viziune diferită privind descoperirea ucigașului lui Șoaptă. Furtuna se confruntă cu o adevărată furtună interioară. Temerea ei este aceea că acel câine malefic, vinovat de toate necazurile Haitei, ar putea fi chiar ea. Cine știe ce grozăvii poate săvârși un Câine Fioros somnambul! Decide să renunțe la somn, dar această hotărâre o bagă și mai mult în bucluc. În cele din urmă, toți câinii Haitei se conving: vrăjmașul este unul dintre ei! Acum e acum! Asupra cui se vor îndrepta suspiciunile tuturor?

Mai multe informații
EAN: Cartea 8 Supraviețuitorii. În toiul nopții
Autor(i): Erin Hunter
Colecția: Supraviețuitorii
Editura Galaxia Copiilor
Data apariției 12 ian. 2021
Traducător(i): Cristina Badea-Guțu
Ilustrator(i): Oana Bădică
Pagini: 320
Format: 13 x 20 cm
Copertă: Flexibila
Interior: Alb-negru
Legătorie: Broșată
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCartea 8 Supraviețuitorii. În toiul nopții