Foarte important! Toate comenzile în valoare de peste 120 de LEI pe www.galaxiacopiilor.ro beneficiază de TRANSPORT GRATUIT prin curier.

1. Alegeți produsele dorite

Folosind meniul principal sau meniul lateral, navigaţi prin categoriile de produse de pe site. De asemenea, puteți folosi opţiunea „Căutare” din partea de sus a paginii. Odată ce aţi găsit produsul sau produsele dorite, apăsaţi pe butonul „Adaugă în coş”.

2. Verificați coşul de cumpărături

La adăugarea produselor în coş, acestea vor fi afişate în colţul din dreapta al paginii, având posibilitatea să revedeţi în orice moment ce aţi comandat. Apăsând butonul „Vezi coşul”, veţi fi direcţionat automat în pagina coşului de cumpărături, unde aveţi posibilitatea să verificați lista produselor, să actualizaţi cantitatea sau să renunţaţi la unul dintre produsele selectate sau la toate. Pentru a mai adăuga produse în coş, puteţi reveni în magazin prin apăsarea butonului „Continuă cumpărăturile”. După ce aţi ales produsele dorite, apăsaţi butonul „Comandă acum”.


3. Plasați comanda în 2 pași

Pasul 1
Completaţi detaliile privind livrarea comenzii şi selectaţi opţiunile de livrare şi plată, în formularul în care aţi fost redirecţionat, apoi apăsaţi „Trimite”.
a. Dacă sunteţi client nou, completaţi toate datele din formular şi apăsaţi butonul „Trimite comanda”.
b. Dacă sunteţi client înregistrat, introduceţi email-ul şi parola pentru autentificare şi vi se vor încărca toate datele pe care le-aţi folosit la ultima comandă. Dacă doriţi livrarea în aceleaşi condiţii, trebuie doar să apasaţi „Trimite comanda”.

Pasul 2
Înainte de a apăsa „Comandă acum” puteţi verifica din nou datele personale, coşul de cumpărături şi valoarea facturii, inclusiv taxele de transport. Butonul „Comandă acum” confirmă înregistrarea comenzii dumneavoastră şi numărul acesteia. Reţineţi acest număr pentru referinţe ulterioare. Veţi primi un mesaj de confirmare şi pe adresa de email completată în formular. 

4. Alegeți modalitatea de plată

Puteţi alege să plătiţi la livrare sau direct cu cardul, online. În functie de modalitatea preferată, veţi primi instrucţiuni suplimentare, dacă este cazul. Puteţi efectua plata online cu cardul, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro). Pentru finalizarea plăţii cu cardul veţi fi redirecţionat către pagina Mobilpay.

Transportul prin curier:

  • Durată: 2-7 zile lucrătoare
  • Cost: 20 lei

 

Pentru eventuale probleme apărute vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail: comenzi@galaxiacopiilor.ro şi la telefon: 021/ 402 26 30.