-10%

Douglas, ai nevoie de ochelari!

Preț special 26,91 RON Preț standard 29,90 RON
în stoc
EAN:
Douglas, ai nevoie de ochelari!
Colecția:
Autor(i): Ged Adamson
Scurtă descriere:

Această poveste le oferă micilor cititori lentilele de care au nevoie pentru a privi lectura prin filtrul drăgălășeniei.

Icon Etichetă Descriere Tip Descărcați
PDF DOUGLAS, AI NEVOIE DE OCHELARI! pdf Descărcați

O poveste educativă și fermecătoare

Scriitorul și ilustratorul britanic Ged Adamson își dezvăluie pe deplin talentul în acest one man show literar și artistic cuprins între două coperte. Douglas, ai nevoie de ochelari! le oferă micilor cititori lentilele de care au nevoie pentru a privi lectura prin filtrul drăgălășeniei.

Această cărticică adorabilă îndeplinește cu brio promisiunea pe care și-o asumă implicit încă din titlu. Copiii descoperă că purtarea ochelarilor nu este o corvoadă, ci chiar un lucru distractiv. Situațiile prin care trec Douglas și Nancy, prietena lui cea mai bună, le arată cât de folositori sunt ochelarii de vedere. Mai mult decât atât, în compania celui mai simpatic cățel, cei mici își exersează imaginația și simțul umorului. Părinții pot porni de la expresiile și reacțiile lui Douglas pentru a le explica celor mici semnificația multor senzații și emoții pe care le traversează în mod natural.

Aventura începe într-o zi ca oricare alta, când Nancy și Douglas se joacă împreună, fugărind veverițe în parc. Sau cel puțin asta crede Douglas că face. În realitate, vederea slabă îl induce în eroare. Din cauză că este miop, va intra într-o sumedenie de buclucuri – unele amuzante, altele cam periculoase. Până în momentul în care Nancy hotărăște să îl ducă la doctor. Cum vor decurge lucrurile în cabinetul oftalmologului? Ce modalitate va găsi Douglas pentru a-și ascuți vederea? Așteptați-vă la un final super cool! Și pregătiți-vă pentru provocarea de la finalul cărții.

Tot în seria despre cel mai simpatic cățel vă așteaptă și Douglas, ești un geniu!

Mai multe informații
EAN: Douglas, ai nevoie de ochelari!
Autor(i): Ged Adamson
Colecția: -- Select --
Editura Galaxia Copiilor
Data apariției 16 mar. 2021
Traducător(i): Ioana Văcărescu
Ilustrator(i): Ged Adamson
Pagini: 40
Format: 26.5 x 20.5 cm
Copertă: Flexibila
Interior: MIxt
Legătorie: Broșată
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDouglas, ai nevoie de ochelari!
Icon Etichetă Descriere Tip Descărcați
PDF DOUGLAS, AI NEVOIE DE OCHELARI! pdf Descărcați