-10%

Douglas, ești un geniu!

Preț special 26,91 RON Preț standard 29,90 RON
în stoc
EAN:
Douglas, ești un geniu!
Colecția:
Autor(i): Ged Adamson
Scurtă descriere:

Ged Adamson, scriitor, ilustrator și vizionar, a pus la cale un plan genial – cum altfel? – pentru a-i determina pe micii cititori să îndrăgească lectura și să își dezvolte în mod armonios personalitatea.

Icon Etichetă Descriere Tip Descărcați
PDF DOUGLAS, EȘTI UN GENIU! pdf Descărcați

Aventuri amuzante cu învățăminte importante

Ged Adamson, scriitor, ilustrator și vizionar, a pus la cale un plan genial – cum altfel? – pentru a-i determina pe micii cititori să îndrăgească lectura și să își dezvolte în mod armonios personalitatea. Nu singur, ci în compania celor mai simpatici complici pe care și i-ar putea dori cineva, Douglas și Nancy.

Cel mai drăgălaș cățel și cea mai bună prietenă a lui știu totul despre prietenie, ingeniozitate, răbdare și curaj. Și sunt dornici să le transmită celor mici aceste secrete care îi vor face mai empatici, mai isteți și mai fericiți. Peripețiile prin care trec le oferă copiilor ocazia să creeze o serie de scenarii alternative. În plus, părinții îi pot încuraja să inventeze, la rândul lor, soluții pentru problema arzătoare care le preocupă pe cele două personaje. Din această schemă elaborată nu lipsesc nici provocările de ordin lingvistic. Iată, așadar, o carte care scoate la iveală surprize neașteptate la fiecare nouă lectură, o poveste care se trăiește la intensitate maximă.

În toiul distracției, Nancy a lovit mingea prea tare, iar aceasta a dispărut fără urmă de partea cealaltă a gardului. Mai întâi, cei doi prieteni se străduiesc să recupereze mingea pierdută. Așa descoperă că în curtea alăturată s-au mutat niște vecini misterioși, care vorbesc o limbă necunoscută. Și se naște ideea de a ajunge dincolo de gard, pentru a-i cunoaște îndeaproape. Nancy născocește mai multe planuri consecutive și îl îndeamnă pe Douglas să le pună în aplicare. Toate au în comun un singur lucru: dau greș, fără excepție. Cum vor reuși în cele din urmă să își îndeplinească scopul? Și, mai ales, ce surpriză incredibilă îi așteaptă în vecinătate? La finalul poveștii, vă așteaptă o provocare. Pregătiți-vă pentru a pune și voi la cale un plan ingenios!

Tot în seria despre cel mai simpatic cățel vă așteaptă și Douglas, ai nevoie de ochelari!

Mai multe informații
EAN: Douglas, ești un geniu!
Autor(i): Ged Adamson
Colecția: -- Select --
Editura Galaxia Copiilor
Data apariției 16 mar. 2021
Traducător(i): Ioana Văcărescu
Ilustrator(i): Ged Adamson
Pagini: 40
Format: 26.5 x 20.5 cm
Copertă: Flexibila
Interior: MIxt
Legătorie: Broșată
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDouglas, ești un geniu!
Icon Etichetă Descriere Tip Descărcați
PDF DOUGLAS, EȘTI UN GENIU! pdf Descărcați