Nou-28%

Foxcraft. Cartea a III-a: Magul

Preț special 25,13 RON Preț standard 34,90 RON
în stoc
EAN:
978-606-796-050-1
Colecția: Foxcraft
Scurtă descriere:

Copiii vor îndrăgi această serie Fantasy creată de una dintre scriitoarele aflate în spatele pseudonimului Erin Hunter, care apare pe copertele romanelor „Pisicile războinice”, „Supraviețuitorii” și „Exploratorii”.

Noile aventuri ale vulpilor însuflețesc Ținuturile Înzăpezite

Copiii vor îndrăgi această serie Fantasy creată de una dintre scriitoarele aflate în spatele pseudonimului Erin Hunter, care apare pe copertele romanelor „Pisicile războinice”, „Supraviețuitorii” și „Exploratorii”. Pe cât de misterioasă, pe atât este de periculoasă semnificația termenului FOXCRAFT. Așa se numește arta străveche prin care vulpile își pot schimba înfățișarea. 

Dincolo de Ținuturile Sălbatice și de Pădurea Bătrânilor, Isla își continuă căutările. Această vulpe tânără pornește din nou pe urmele fratelui ei, Pirie, care a dispărut după ce familia lor a fost ucisă de haita Magului. Acum, pașii o poartă în Ținuturile Înzăpezite. Tundra este un teritoriu ostil, dominat de lupii arctici. Dar Isla reușește să-și facă și de această dată mai mulți prieteni care o vor ajuta în diversele etape ale călătoriei sale. 

Pe lângă sarcina de a-și găsi fratele, Islei îi revine și misiunea de a-l înfrunta pe Mag. El este nimeni altul decât un vulpoi puternic și nemilos, șeful Vulpilor Malefice și al unei găști de asasini numiți Narrali. Magul subjugă tot mai multe vulpi. Se folosește apoi de energia lor pentru a convoca o forță străveche extrem de periculoasă. Mai mult ca niciodată, Isla are nevoie de ajutor. Se anunță nu numai sfârșitul vulpilor, ci al întregii lumii, de aceea trebuie să-l oprească cu orice preț.

Mai multe informații
EAN: 978-606-796-050-1
Autor(i): Inbali Iserles
Colecția: Foxcraft
Editura Nu exista date disponibile
Data apariției 20 oct. 2006
Traducător(i): Nu exista date disponibile
Ilustrator(i): Nu exista date disponibile
Pagini: Nu exista date disponibile
Format: 13 x 20 cm
Copertă: Nu exista date disponibile
Interior: Nu exista date disponibile
Legătorie: Nu exista date disponibile
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsFoxcraft. Cartea a III-a: Magul