-10%

Micul mecanic al cărților

Preț special 26,91 RON Preț standard 29,90 RON
în stoc
EAN:
Micul mecanic al cărților
Colecția: BIBLIOLOVE
Autor(i): Ezgi Berk
Scurtă descriere:

Micuții cititori vor participa bucuroși alături de Matei la o misiune de salvare inedită în lumea cărților.

O poveste despre magia care se petrece într-o bibliotecă

Micuții cititori se vor împrieteni cu Matei de la primele cuvinte și primele tușe de culoare, apoi îl vor însoți bucuroși într-o misiune de salvare inedită în lumea cărților.

Tu cum ți-ai imaginat că arată paradisul lecturii? Cu siguranță, este împânzit de rafturi cu volume captivante. Fără îndoială, găzduiește și un club pentru iubitorii de lectură. Dar ce spui de un colț cu jucării, pentru ca cititorii să poată pune în scenă diverse întâmplări din cărțile care i-au încântat? Nu oricum, ci deghizați în personajele preferate, căci da, există și un cufăr fermecat!

Toate aceste minunății și multe altele în plus pot fi găsite în biblioteca la care merge Matei după școală. Nici nu este de mirare că îi place atât de mult să citească. Însă într-o zi, într-un moment de neatenție, băiețelul varsă apă pe o carte. Noroc cu bibliotecara Ela, care are un plan de salvare bine pus la punct. Nu putem decât să sperăm că împreună vor reuși să repare cartea!

Ca și biblioteca plină de atracții fantastice în care se petrece acțiunea, această cărticică le rezervă cititorilor surprize la tot pasul. Personaje simpatice, jucării, cărți și cotloane ilustrate cu multă drăgălășenie, culori blânde și emoții autentice. Copiii au nevoie de astfel de povești pline de candoare, care transmit învățăminte prețioase despre prietenie, determinare, implicare, atenție și răbdare. Alături de Matei, vor descoperi că orice greșeală poate fi reparată, dacă acționează cu grijă și promptitudine. Mai mult decât atât, vor afla pas cu pas cum poate fi salvată o carte rănită. Din paginile acestei povești răzbate, mai presus de orice altceva, fascinația pentru lectură și iubirea pentru cărți.

Descoperiți și celelalte titluri fermecătoare din colecția Bibliolove!

Mai multe informații
EAN: Micul mecanic al cărților
Autor(i): Ezgi Berk
Colecția: BIBLIOLOVE
Editura Galaxia Copiilor
Data apariției 2 mar. 2021
Traducător(i): Ioana Văcărescu
Ilustrator(i): Ece Zeber
Pagini: 40
Format: 25 x 20.5 cm
Copertă: Flexibila
Interior: MIxt
Legătorie: Broșată
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsMicul mecanic al cărților