-39%

Pachet Activități pentru copii

Preț special 101,00 RON Preț standard 164,01 RON
în stoc
EAN:
00
Autor(i):
Scurtă descriere:
Pachetul reunește 10 cărticele cu poftă de joacă, presărate cu ilustrații atractive, jocuri și activități captivante pentru copiii preșcolari.

Pixi îi provoacă pe cei mici la joacă

Pachetul reunește 10 cărticele cu poftă de joacă, presărate cu ilustrații atractive, jocuri și activități captivante pentru copiii preșcolari.

Dintr-o mie de spiriduși, Pixi s-ar distinge pe loc! El este singurul care poartă căciuliță roșie, tunică verde și cizmulițe roșii. Toate cărticelele lui sunt concepute după un principiu practic de îmbinare a textelor creative succinte cu ilustrații care debordează de culoare și cu jocuri atractive. De la apariția sa din 1954 sub sigla Carlsen Verlag, seria PIXI s-a îmbogățit constant, numărând acum peste 2000 de titluri. A depășit granițele Germaniei, cu milioane și milioane de exemplare vândute în toată Europa. Multe generații de copii au crescut în compania cărticelelor pentru a căror istețime și ghidușie garantează simpaticul spiriduș.

Acest pachet cuprinde 8 cărticele din seria PIXI Creativ cu activități care stimulează imaginația și creativitatea copiilor. Fiecare titlu îi poartă pe cei mici într-un univers tematic atractiv din viața de zi cu zi sau din lumea poveștilor clasice. Astfel, copiii sunt invitați să deseneze, să coloreze, să rezolve ghicitori amuzante și să participe la jocuri palpitante. Ghidul care îi conduce dintr-o carte în alta este ratonul Ricky, cel mai bun prieten al lui Pixi. El este mereu pregătit să găsească câte o soluție (sau mai multe) la întrebările și curiozitățile copiilor.

De data aceasta, Pixi l-a cooptat și pe Zaharia Zanzibon în echipa lui, vrăjitorul blând cu barbă albă și baghetă fermecată, pe care nu îl ocolesc situațiile buclucașe. Micuții detectivi sunt invitați să își pună la încercare spiritul de observație și să descopere cele peste 250 de vrăji ascunse în cele mai surprinzătoare locuri. Numai un ochi de vultur le poate găsi pe toate. Cartea Zaharia Zanzibon. Spiridușii lui Moș Crăciun cuprinde și pagini cu rezolvări.

De asemenea, în pachet veți găsi și Cartea mea cu superjocuri, care reunește o paletă largă de exerciții atractive: puzzle-uri, labirinturi, jocuri de căutare, diferențe. Ilustrațiile viu colorate vă inspiră să îi provocați pe cei mici să construiască propriile povești pe marginea lor. Formatul vă permite să luați cartea cu voi în călătorii, în vacanțe, de ce nu chiar în metrou, în vizite, oriunde vă poartă pașii.

Lista completă a titlurilor cuprinse în pachet:

Cartea mea cu superjocuri
Pixi Creativ. Albă ca Zăpada
Pixi Creativ. Carte de colorat: Activități la grădiniță
Pixi Creativ. Carte de ghicitori: Activități la grădiniță
Pixi Creativ. Forme și culori
Pixi Creativ. Frumoasa din Pădurea Adormită
Pixi Creativ. Hansel și Gretel
Pixi Creativ. Prințul fermecat
Pixi Creativ. Unde este motanul Miau? Caută și găsește
Zaharia Zanzibon. Spiridușii lui Moș Crăciun

Mai multe informații
EAN: 00
Autor(i): -- Select --
Colecția: Pixi, PIXI CREATIV
Editura Galaxia Copiilor
Data apariției 26 aug. 2020
Copertă: Flexibila
Interior: MIxt
Legătorie: Broșată
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPachet Activități pentru copii
Upsell Products