-44%

Pachet Educație & Sănătate

Preț special 210,00 RON Preț standard 369,71 RON
în stoc
EAN:
222
Autor(i):
Scurtă descriere:

Pachetul cuprinde 13 cărți și enciclopedii istețe pentru copiii aflați în ultimii ani de grădiniță și primii ani de școală.

Pachetul 13 norocos

Cele 13 cărți și enciclopedii își propun să creeze un tablou complet asupra cunoașterii corpului uman, mediului, relației cu sine și cu cei din jur. Pachetul se adresează copiilor aflați în ultimii ani de grădiniță sau la școala primară.

Toate cărticelele cu Pixi sunt concepute după un principiu practic de îmbinare a textelor creative și succinte cu jocuri atractive și cu ilustrații care debordează de culoare. De la apariția sa din 1954 sub sigla Carlsen Verlag, seria PIXI s-a îmbogățit constant, numărând acum peste 2000 de titluri. A depășit granițele Germaniei, cu milioane și milioane de exemplare vândute în toată Europa.

Simpaticul spiriduș și-a construit în timp reputația de Știe-Tot, iar o parte dintre cărticelele din colecția cu acest nume se regăsesc în pachet. Cele două enciclopedii la cutie plus titlurile de dezvoltare emoțională și de cunoaștere a lumii înconjurătoare se remarcă prin textele istețe și bine structurate, revizuite de specialiști și pedagogi de valoare. Ilustrațiile colorate ajută la o mai bună înțelegere a temelor. Din loc în loc, Pixi a presărat tot felul de chestionare, mini-dicționare și jocuri.

Vreau să știu de ce și Vreau să știu totul, sora ei mai mare, oferă o serie de răspunsuri inspirate la cele mai dificile întrebări ale copiilor de toate vârstele. Informațiile care îi vor ghida pe drumul plin de aventuri și de descoperiri uimitoare sunt organizate în patru secțiuni: „Eu!”, „Familia mea!”, „Acesta este mersul vieții…” și „Lumea se învârte și se învârte…”.

Cu același format generos, o formulă grafică de excepție și coperte cartonate, Marea carte a corpului uman pune întregul mecanism de funcționare a corpului nostru într-o lumină extrem de atractivă pentru cei mici. Informațiile generale de tipul „Corpul uman este alcătuit dintr-o mulțime de elemente – oase, sânge, mușchi, organe, nervi și piele –, care lucrează împreună pentru a te menține în viață și sănătos” se împletesc cu o sumedenie de curiozități, precum „Unghiile cresc cu aproximativ 4 cm pe an” sau „Ochii tăi pot recunoaște chiar și 10 milioane de nuanțe diferite ale culorilor”.

Lista completă a titlurilor cuprinse în pachet:

Pixi Știe-Tot. Albine, bondari și viespi
Pixi Știe-Tot. Animalele lumii
Pixi Știe-Tot. Cutia 1: Universul. Viață și civilizație
Pixi Știe-Tot. Cutia 2: Corpul omenesc. Sănătate și bune maniere
Pixi Știe-Tot. Energia și electricitatea (ediția 2)
Pixi Știe-Tot. Ne certăm, ne împăcăm!
Pixi Știe-Tot. Părinții
Pixi Știe-Tot. Stop bullying!
Pixi Știe-Tot.Toleranță și respect
Cei 7 ani de acasă
Marea carte a corpului uman
Vreau să știu de ce. Marile întrebări ale celor mici
Vreau să știu totul. Marile întrebări ale puștilor curioși

Mai multe informații
EAN: 222
Autor(i): -- Select --
Colecția: Pixi, PIXI CREATIV
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPachet Educație & Sănătate
Upsell Products