-39%

Pachet PIXI Povești

Preț special 150,00 RON Preț standard 244,00 RON
în stoc
EAN:
990-111-160-229
Colecția: Pixi
Autor(i):
Scurtă descriere:
Pachetul reunește 10 titluri fanteziste și fermecător ilustrate, culese cu drag din universul poveștilor PIXI.

Pixi îi ghidează pe cei mici pe tărâmul fanteziei

Pachetul reunește 10 titluri fanteziste și fermecător ilustrate, selectate atent din universul poveștilor PIXI.

Dintr-o mie de spiriduși, Pixi s-ar distinge pe loc! El este singurul care poartă căciuliță roșie, tunică verde și cizmulițe roșii. Toate cărticelele lui sunt concepute după un principiu practic de îmbinare a textelor creative succinte cu ilustrații care debordează de culoare și cu jocuri atractive. De la apariția sa din 1954 sub sigla Carlsen Verlag, seria PIXI s-a îmbogățit constant, numărând acum peste 2000 de titluri. A depășit granițele Germaniei, cu milioane și milioane de exemplare vândute în toată Europa. Multe generații de copii au crescut în compania cărticelelor pentru a căror istețime și ghidușie garantează simpaticul spiriduș.

Titlurile adunate în acest pachet explorează lumea surprinzătoare a animalelor sau a animăluțelor de pluș, dar și întâmplări și momente-cheie din cotidian. Poveștile contemporane PIXI sunt minunate tocmai pentru că reușesc să îi inspire pe copii să își folosească imaginația în viața de zi cu zi. De asemenea, Pixi ne introduce, în stilul său modern, și în universul Fraților Grimm. Astfel, basmele clasice sunt repovestite cu mult farmec pentru copiii de astăzi. Cărticelele au în continuare formatul pătrat care le-a consacrat, dar dimensiunea a crescut de la o latură de 10 centimetri la una de 19. Deci mai multă distracție! Textele sunt creative, paginile debordează de culoare, iar la final copiii se pot bucura de un joc sau o ghicitoare atractivă.

Pe lângă fascinantele volume de povești individuale, pachetul cuprinde și cele două ediții speciale, cartonate, care aduc împreună zeci de povești Pixi: Marea carte cu povești de noapte bună și Marea carte a anotimpurilor. Toate aceste cărți creează o atmosferă magică, oferindu-le prichindeilor informații educative și amuzante. Vor avea ocazia să facă cunoștință cu ursulețul care pornește hotărât în căutarea primăverii, cu luna care ia forma unui adevărat prieten lângă care te poți cuibări, vor descoperi cea mai bună rețetă contra insomniilor, vor trăi aventura dormitului în grădină și vor participa la o petrecere în pijamale de neuitat. Și acesta este abia începutul!

Lista completă a titlurilor cuprinse în pachet:

Ana va reuși!
Fâl-fâl, zboară liliacul
Hans cel Norocos
Hop în pat!
Noaptea în grădină
Petrecere în pijamale la Mimi
Pixi - Marea carte a anotimpurilor
Pixi - Marea carte cu povești de noapte bună
Unde sunt animăluțele mele de pluș?
Ursulețul migrator

Mai multe informații
EAN: 990-111-160-229
Autor(i): -- Select --
Colecția: Pixi
Editura Galaxia Copiilor
Data apariției 30 iul. 2020
Copertă: Flexibila
Interior: MIxt
Legătorie: Broșată
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPachet PIXI Povești