-50%

Pachet PIXI XXL

Preț special 300,00 RON Preț standard 594,60 RON
în stoc
EAN:
978-606-796-078-555
Colecția: Pixi
Autor(i):
Scurtă descriere:

Pachetul reunește 34 de titluri din universul PIXI, selectate din toate seriile care îi poartă numele: poveștile PIXI, PIXI Știe-Tot, MAXI PIXI și PIXI Creativ.

Visăm, ne jucăm și învățăm cu spiridușul Pixi

Pachetul reunește 34 de titluri din universul PIXI, selectate din toate seriile care îi poartă numele: poveștile PIXI, PIXI Știe-Tot, MAXI PIXI și PIXI Creativ

Dintr-o mie de spiriduși, Pixi s-ar distinge pe loc! El este singurul care poartă căciuliță roșie, tunică verde și cizmulițe roșii. Toate cărticelele lui sunt concepute după un principiu practic de îmbinare a textelor creative succinte cu ilustrații care debordează de culoare și cu jocuri atractive. De la apariția sa din 1954 sub sigla Carlsen Verlag, seria PIXI s-a îmbogățit constant, numărând acum peste 2000 de titluri. A depășit granițele Germaniei, cu milioane și milioane de exemplare vândute în toată Europa. Multe generații de copii au crescut în compania cărticelelor pentru a căror istețime și ghidușie garantează simpaticul spiriduș.

Pe lângă fascinantele volume de povești individuale, pachetul cuprinde și cele două ediții speciale, cartonate, care aduc împreună zeci de povești Pixi: Marea carte cu povești de noapte bună și Marea carte a anotimpurilor.

Aici veți avea surpriza de a descoperi și o enciclopedie la cutie plus alte titluri superinteresante sub emblema spiridușului care și-a câștigat și renumele de Pixi Știe-Tot. Acestea au un format prietenos și tratează subiecte enciclopedice de mare interes sau teme legate de dezvoltarea emoțională și de viața socială a micilor cititori. Textele au fost revizuite de specialiști și pedagogi reputați, iar ilustrațiile colorate ajută la o mai bună înțelegere a temelor. Din loc în loc, Pixi a presărat tot felul de chestionare, mini-dicționare și jocuri.

De asemenea, cel mai simpatic spiriduș a avut năstrușnica inițiativă de a crea MAXI PIXI, o serie de cărți pentru copii care le oferă celor mici informații utile despre sănătate în stilul jucăuș deja consacrat. Formatul pătrat, cu latura de 15 centimetri, este atractiv și prietenos. Conținutul a fost creat în colaborare cu Prof. Dietrich Grönemeyer, medic renumit și autor de succes pentru copii.

Cărțile din seria PIXI Creativ le prezintă copiilor atât universul în care trăim, cât și tărâmul poveștilor, prin intermediul activităților care le stimulează imaginația și creativitatea. Astfel, micuții sunt invitați să deseneze, să coloreze, să rezolve ghicitori amuzante și să participe la jocuri palpitante. Ghidul care îi conduce dintr-o carte în alta este ratonul Ricky, cel mai bun prieten al lui Pixi. El este mereu pregătit să găsească câte o soluție (sau mai multe) la întrebările și curiozitățile copiilor.

Lista completă a titlurilor cuprinse în pachet:

Ana va reuși!
Fâl-fâl, zboară liliacul
Hans cel Norocos
Hop în pat!
Maxi Pixi - Erwin și-a luxat piciorul
Maxi Pixi - Erwin tușește
Maxi Pixi - Pe Rosi o doare burta
Noaptea în grădină
Petrecere în pijamale la Mimi
Pixi - Marea carte a anotimpurilor
Pixi - Marea carte cu povești de noapte bună
Pixi Creativ. Albă ca Zăpada
Pixi Creativ. Carte de colorat: Activități la grădiniță
Pixi Creativ. Carte de ghicitori: Activități la grădiniță
Pixi Creativ. Forme și culori
Pixi Creativ. Frumoasa din Pădurea Adormită
Pixi Creativ. Hansel și Gretel
Pixi Creativ. Prințul fermecat
Pixi Creativ. Unde este motanul Miau? Caută și găsește
Pixi Stie-Tot. Cutia1: Universul. Viață și civilizație
Pixi Stie-Tot. Sa ne purtam frumos
Pixi Știe-Tot. Albine, bondari și viespi
Pixi Știe-Tot. Animalele lumii
Pixi Știe-Tot. Corpul meu
Pixi Știe-Tot. Energia și electricitatea (ediția 2)
Pixi Știe-Tot. Ne certăm, ne împăcăm!
Pixi Știe-Tot. Părinții
Pixi Știe-Tot. Să ne hrănim sănătos
Pixi Știe-Tot. Stop bullying!
Pixi Știe-Tot. Șah
Pixi Știe-Tot.Minecraft
Pixi Știe-Tot.Toleranță și respect
Unde sunt animăluțele mele de pluș?
Ursulețul migrator

Mai multe informații
EAN: 978-606-796-078-555
Autor(i): -- Select --
Colecția: Pixi
Editura Galaxia Copiilor
Data apariției 29 iul. 2020
Copertă: Flexibila
Interior: MIxt
Legătorie: Broșată
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPachet PIXI XXL