-45%

Pachet Pisicile Războinice - Seria II. Cărțile VII-XII

Preț special 115,17 RON Preț standard 209,40 RON
Epuizat din stoc
EAN:
978-606-796-022-8
Autor(i): Erin Hunter
Scurtă descriere:

Cea de-a doua serie prezintă povestea tinerei generații de pisici sălbatice, urmașele personajelor din primele șase cărți. Războinicii traversează o etapă plină de provocări pentru clanurile din care fac parte. Două-Picioare – așa cum sunt supranumiți oamenii – au tăiat copacii din pădurea care a adăpostit pisicile de-a lungul timpului.

Aventura Pisicilor Războinice continuă în seria NOUA PROFEȚIE!

 Cea de-a doua serie prezintă povestea tinerei generații de pisici sălbatice, urmașele personajelor din primele șase cărți. Războinicii traversează o etapă plină de provocări pentru clanurile din care fac parte. Două-Picioare – așa cum sunt supranumiți oamenii – au tăiat copacii din pădurea care a adăpostit pisicile de-a lungul timpului. Rămase fără teritorii, au pornit în explorare, pentru identificarea unor noi tărâmuri. Căutările au luat sfârșit atunci când au ajuns pe malul unui lac sub formă de lună plină. În jur răsar dealuri împădurite și se prefigurează povârnișuri stâncoase pe fundalul cerului... Și conflicte iminente între proaspeții locuitori ai zonei. 

 Acest pachet reunește, special pentru micuții cititori români, dar și pentru părinții care nu pot rezista tentației, cele șase cărți din seria a II-a:

Cartea a VII: Miez de Noapte
Cartea a VIII-a: Răsărit de Lună
Cartea a IX-a: Zori de Zi
Cartea a X-a: Strălucirea
Cartea a XI-a: Amurg
Cartea a XII-a: Apus de Soare

Până la apariția seriei „Pisicile războinice”, nimeni nu își imaginase cum arată o societate formată exclusiv din pisici. Scriitoarea Vicky Holmes a primit din partea prestigioasei Edituri Harper Collins provocarea de a crea un roman pentru copii pe această temă. A răspuns cu scepticism, temându-se că va seca rapid izvorul ideilor, dar lui Vicky i s-au alăturat apoi Kate Cary, Cherith Baldry, Tui Sutherland, Gilian Phillip, Inbali Iserles și așa a luat naștere pseudonimul literar Erin Hunter. 


Romanele pe care le-au scris sunt inspirate de operele lui J. R. R. Tolkien, J. K. Rowling și William Shakespeare, aducând în actualitate și prezentând pe înțelesul copiilor esența condiției umane. 

Mai multe informații
EAN: 978-606-796-022-8
Autor(i): Erin Hunter
Colecția: Pisicile Razboinice
Editura Galaxia Copiilor
Data apariției 13 mai 2020
Traducător(i): Iulia Dromereschi
Ilustrator(i): Nu exista date disponibile
Pagini: 336
Format: 13 x 20 cm
Copertă: Flexibilă
Interior: alb-negru
Legătorie: Broșată
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPachet Pisicile Războinice - Seria II. Cărțile VII-XII