-10%

Prietenii lui Năsuc. Vol. 1: Operațiunea Punga

Preț special 15,21 RON Preț standard 16,90 RON
în stoc
EAN:
978-606-796-078-5
Colecția: Năsuc
Scurtă descriere:
O poveste cu un nas fin pentru gustări delicioase. Cu 5 nasuri de fapt!

O poveste cu un nas fin pentru gustări delicioase. Cu 5 nasuri de fapt!

Năsuc și gașca lui de șoricei simpatici sunt mereu veseli și gata de expediții palpitante. Dacă aventurile lor implică și ceva comestibil, cu atât mai bine.

Lui Năsuc i-au plăcut dintotdeauna boabele de grâu și de porumb sau pufuleții. Dar cel mai mult și-a dorit să aibă prieteni adevărați. Iar visul i s-a împlinit la puterea a patra, căci iată că la reîntâlnirea cu șoricelul năzdrăvan copiii fac cunoștință și cu amicii lui. Locuiesc împreună în podul casei de pe Strada Lacului, la Nr. 7. Iar Gustărică, Gură-Cască, Mustăcilă și Grăsuțul sunt la fel de curioși, isteți și puși pe șotii ca eroul nostru.

Aventura începe de îndată ce domnul Toma vine acasă de la cumpărături. Năsuc și prietenii lui cu blănițe cenușii decid că trebuie să se înfrupte din bunătățile ascunse în misterioasele pungi. Dar lucrurile nu sunt atât de simple. Unul dintre ei nu ciulește bine urechile atunci când ceilalți pun la cale planul de acțiune. Riscă să îi prindă pisica vecinilor. Până și doamna Toma trage o sperietură zdravănă. Nu este deloc ușor să locuiești cu cinci șoricei neastâmpărați! Dar este fascinant să parcurgi firul acestei povești palpitante. Alături de personaje, copiii vor învăța importanța cumpătării, a prudenței și a solidarității.

Nu ratați continuarea aventurii șoricești din volumele Copacul din casă, O noapte în cort și La piscină!

Mai multe informații
EAN: 978-606-796-078-5
Autor(i): Cristina Elena Gheorghiu
Colecția: Năsuc
Editura Galaxia Copiilor
Data apariției 28 iul. 2020
Ilustrator(i): Florin Gheorghiu și Oana Bădică
Format: 22 x 22 cm
Copertă: Flexibila
Interior: Mixt
Legătorie: Broșată
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPrietenii lui Năsuc. Vol. 1: Operațiunea Punga