-10%

Prietenii lui Năsuc. Vol. 3: O noapte în cort

Preț special 15,21 RON Preț standard 16,90 RON
în stoc
EAN:
Prietenii lui Năsuc. Vol. 3: O noapte în cort
Colecția: Năsuc
Scurtă descriere:

O poveste cu un nas de clovn, o roată de cașcaval și un telescop

O poveste cu un nas de clovn, o roată de cașcaval și un telescop

Năsuc, Grăsuțul, Mustăcilă, Gustărică și Gură-Cască aleg să petreacă o noapte în natură, iar ideile năstrușnice și poftele de nestăvilit îi însoțesc negreșit.

Un nas roșu și un costum vesel de clovn. O emisiune despre supraviețuirea în mijlocul naturii. O doză mare de entuziasm și de curiozitate. De atât a fost nevoie pentru ca Năsuc și prietenii lui să se apuce să construiască un cort, ca să poată dormi în grădină. Dar aventura abia acum începe... Un obiect misterios instalat în curte pare că ascunde fel de fel de bunătăți: o roată de cașcaval, un măr sau chiar un cartof?

Cei mici sunt invitați să călătorească alături de cei 5 șoricei pe firul poveștii. O noapte în cort poate fi inclusă cu succes în meniul lecturilor de seară. Sau poate fi parcursă pas cu pas de copiii curioși să descopere tainele cititului. Textul semnat de Cristina Gheorghiu împletește întâmplările palpitante cu detaliile savuroase și cu dialogurile amuzante. Iar ilustrațiile captivante create de Florin Gheorghiu completează atmosfera fermecătoare a poveștii. Mai mult decât atât, copiilor li se oferă ocazia de a învăța multe lucruri despre cooperare, inițiativă, perseverență și prietenie. Pe scurt: adevărat deliciu!

Nu ratați continuarea aventurii șoricești din volumul La piscină!

Mai multe informații
EAN: Prietenii lui Năsuc. Vol. 3: O noapte în cort
Autor(i): Cristina Elena Gheorghiu
Colecția: Năsuc
Editura Galaxia Copiilor
Data apariției 26 feb. 2021
Ilustrator(i): Florin Gheorghiu
Pagini: 40
Format: 22 X 22 cm
Copertă: Flexibila
Interior: MIxt
Legătorie: Broșată
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPrietenii lui Năsuc. Vol. 3: O noapte în cort