Nou-10%

Prietenii lui Năsuc. Vol. 4: La piscină

Preț special 15,21 RON Preț standard 16,90 RON
în stoc
EAN:
Prietenii lui Năsuc. Vol. 4: La piscină
Colecția: Năsuc
Scurtă descriere:

Năsuc și prietenii lui - Grăsuțul, Mustăcilă, Gustărică și Gură-Cască – sunt conduși de arșiță direct în piscina familiei Toma.

Icon Etichetă Descriere Tip Descărcați
PDF Prietenii lui Năsuc. Vol. 4: La piscină pdf Descărcați

O poveste răcoritoare și frumos mirositoare

Năsuc și prietenii lui - Grăsuțul, Mustăcilă, Gustărică și Gură-Cască – sunt conduși de arșiță direct în piscina familiei Toma și în miezul unei noi aventuri.

Într-o zi caldă de vară, cei cinci șoricei simpatici se pregătesc de distracție și de bălăceală în piscina familiei Toma. Cu ingeniozitate și cu un plan bine pus la punct, reușesc să ajungă acolo unde și-au propus, dar socoteala din pod nu se potrivește cu cea de la piscină. Apa este prea caldă și refuză să rămână în bazin. Prăjiturelele plutitoare se dovedesc a fi de fapt bule de săpun. Doamna Toma își face apariția tocmai când șoriceii se simțeau în largul lor... Ziua la piscină e plină de aventuri, iar Năsuc și prietenii lui se vor distra de minune!

„La piscină” este o minunată lectură de vacanță; de fapt, poate face deliciul lecturii de seară în orice sezon. Textele mari și citețe pot fi potrivite și pentru micuții care acum învață să citească. Povestea creată de Cristina Gheorghiu împletește întâmplările palpitante cu detaliile savuroase și cu dialogurile amuzante. Iar ilustrațiile captivante realizate de Florin Gheorghiu completează atmosfera fermecătoare a poveștii. Mai mult decât atât, copiilor li se oferă ocazia de a învăța multe lucruri despre cooperare, inițiativă, perseverență și prietenie.

Mai multe informații
EAN: Prietenii lui Năsuc. Vol. 4: La piscină
Autor(i): Cristina Elena Gheorghiu
Colecția: Năsuc
Editura Galaxia Copiilor
Data apariției 25 iun. 2021
Ilustrator(i): Florin Gheorghiu
Pagini: 32
Format: 22 X 22 cm
Copertă: Flexibila
Interior: MIxt
Legătorie: Broșată
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPrietenii lui Năsuc. Vol. 4: La piscină
Icon Etichetă Descriere Tip Descărcați
PDF Prietenii lui Năsuc. Vol. 4: La piscină pdf Descărcați
Upsell Products