-15%

Cartea 6 Supraviețuitorii. Furtuna Câinilor

Preț special 27,97 RON Preț standard 32,90 RON
în stoc
EAN:
978-606-796-041-9
Autor(i): Erin Hunter
Scurtă descriere:

Cum își imaginează creatorii seriei „Pisicile războinice” o lume dominată de câini.

Cum își imaginează creatorii seriei „Pisicile războinice” o lume dominată de câini

Sub cerul asemenea unei piei groase și întunecate, câinii rămași în viață după Marele Mârâit își continuă lupta pentru supraviețuire. 

În urma cutremurului care a zguduit pământul din temelii, oamenii au dispărut, iar haitele de câini s-au răspândit peste tot în căutarea hranei și a apei. În această lume devastată, pericolele pândesc la tot pasul. Norocel, odată un Câine Singuratic, s-a transformat acum într-un erou al câinilor aflați în căutarea unor condiții de viață prielnice. Alături de membrii Haitei Sălbatice, condusă de Dulce din postura de Alfa, Norocel speră că va găsi, în cele din urmă, liniștea mult dorită.

Dar Lamă, conducătoarea Haitei Câinilor Fioroși, are cu totul alte planuri. Aceasta este decisă să îi distrugă, în numele unei vechi profeții. Ca și cum amenințările din exterior nu ar fi suficiente, Norocel se confruntă cu viziunea unui viitor înfricoșător. În mintea lui se desfășoară imagini tulburătoare în care fiecare câine este nevoit să lupte din răsputeri pentru a supraviețui. Furtuna Câinilor este pe cale să înceapă. Se anunță o perioadă atât de cumplită, încât nimeni nu va scăpa nevătămat din această bătălie.

Mai multe informații
EAN: 978-606-796-041-9
Autor(i): Erin Hunter
Colecția: Supraviețuitorii
Editura Galaxia Copiilor
Data apariției 18 dec. 2018
Traducător(i): Andrei Covaciu
Ilustrator(i): Andra Penescu
Pagini: 336
Format: 13 x 20 cm
Copertă: Flexibilă
Interior: alb-negru
Legătorie: Broșată
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCartea 6 Supraviețuitorii. Furtuna Câinilor