Nou-20%

Un cățeluș în furtună

Preț special 27,92 RON Preț standard 34,90 RON
Preț special, valabil exclusiv pentru precomandă. Livrarea se va face începând cu 27 Iulie 2021.
EAN:
Un cățeluș în furtună
Colecția:
Autor(i): Guojing
Scurtă descriere:

O carte ilustrată, irezistibil de frumoasă, a cărei autoare a fost premiată de „New York Times” pentru volumul ei de debut.

Icon Etichetă Descriere Tip Descărcați
PDF UN CĂȚELUȘ ÎN FURTUNĂ pdf Descărcați

O poveste fără cuvinte, o provocare pentru imaginația cititorilor

Guojing, autoarea premiată de „New York Times” pentru volumul ei de debut, revine în atenția cititorilor de toate vârstele cu o nouă carte ilustrată, irezistibil de frumoasă.

O carte fără cuvinte. O succesiune de ilustrații captivante, nespus de expresive. O invitație pentru cei mici să descopere, în compania părinților sau a bunicilor, toate detaliile drăgălașe care compun universul magic creat de Guojing. „Un cățeluș în furtună” este povestea pe care fiecare cititor o poate construi pornind de la imaginile realizate de autoare. Iar la fiecare lectură se poate contura o nouă și încântătoare poveste. Mai mult decât atât, ilustrațiile înglobează miezul multor lecții prețioase despre prietenie, generozitate, iubire și speranță.

Cititorii vor experimenta ezitarea, apoi bucuria unei prime întâlniri emoționante între două suflete: un cățeluș abandonat și o fată singură, plină de blândețe. Cu pași timizi, cu multă răbdare și afecțiune, între ei se leagă o prietenie pe viață.

„Guojing creează o poveste de un suspans și o emoție deosebite, datorită talentului ei uluitor, aproape nemilos, cu o măiestrie demnă de Disney sau de Pixar.” – New York Times Book Review

„O carte plină de duioșie și de iubire, care va atinge o coardă sensibilă în fanii extraordinarelor ilustrații ale lui Guojing, în iubitorii frumosului, precum și în iubitorii de animale… de orice vârstă!” – Booklist

Mai multe informații
EAN: Un cățeluș în furtună
Autor(i): Guojing
Colecția: -- Select --
Editura Galaxia Copiilor
Data apariției 15 iul. 2021
Ilustrator(i): Oana Bădică
Pagini: 40
Format: 22.5 x 28 cm
Copertă: Flexibila
Interior: MIxt
Legătorie: Broșată
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsUn cățeluș în furtună
Icon Etichetă Descriere Tip Descărcați
PDF UN CĂȚELUȘ ÎN FURTUNĂ pdf Descărcați